Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Harde worst online bestellen

Wilt u harde worst online bestellen? Drentse Vleeswaren maakt het u makkelijk met een uitstekende service en een mooi assortiment ambachtelijke droge worsten. In de webwinkel vindt u een overzicht van de verschillende worstsoorten en smaken. Probeer bijvoorbeeld eens harde worst met een toevoeging van kruidnagel, peper of knoflook. Voor de lekkere trek zijn zoeltjes een aanrader. Kinderen en hun ouders zijn dol op dit handzame pittige worstje. Wilt u liever worsten van een wat robuuster formaat? Kies voor goed gevulde Drentse paaltjes of voor harde worsten van 225 gram voor de echte worstliefhebber. Keuzemogelijkheden genoeg!


Harde worst online bestellen
 

Vlees van topkwaliteit

Drentse Vleeswaren is vier jaar geleden begonnen met het produceren van harde worst. De vakmensen hebben gezocht naar een perfecte samenstelling van vlees van topkwaliteit. En dit is zeker gelukt! Met trots presenteren onze mensen u heerlijke worsten die met liefde en aandacht bereid en gedroogd zijn. Het inmiddels uitgebreide assortiment maakt dat de worsten bij jong en oud in de smaak vallen. Drentse vleeswaren levert dan ook aan bedrijven door heel Nederland. Ook uw klanten kunnen nu kennis maken de unieke Drentse worstspecialiteiten. Bestel snel uw harde worst online!

Eenvoudig online bestellen

Online harde worst bestellen is bij Drentse Vleeswaren heel eenvoudig. U maakt in de webshop uw keuze en uw bestelling wordt bij uw bedrijf bezorgd. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling zelf op te halen. Drentse Vleeswaren heeft smaak, kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel staan, zodat u uw klanten altijd een kwaliteitsproduct kunt aanbieden.