Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Harde worst kopen

Wilt u harde worst kopen? Bij Drentse Vleeswaren bent u op het juiste adres. Drentse Vleeswaren is specialist op het gebied van ambachtelijke vleesspecialiteiten. Door heel Nederland wordt vlees van de hoogste kwaliteit geleverd aan o.a. tankstations, supermarkten, kantines en horecabedrijven. In bijna 23 jaar heeft Drentse Vleeswaren een schat aan ervaring en vakkennis opgebouwd. Door een zorgvuldige bereiding, wordt het beste uit het vlees gehaald. Dit ziet en proeft u zeker terug in de heerlijke schnitzels, gehaktballen en harde worsten.


Harde worst kopen
 

Ambachtelijk bereid

Harde worst wordt door Drentse vleeswaren op ambachtelijke wijze bereid en gedroogd. Het worstvlees wordt gemaakt van kwaliteitsvlees en handmatig gekneed. Aan het vlees worden kruiden en specerijen toegevoegd voor een heel eigen smaak. Na het vullen worden de worsten dichtgeknoopt, waarna ze in de droogkamers terechtkomen. Hier krijgen ze drie dagen de tijd om te rijpen en te drogen. Na deze droging zijn de worsten goed van smaak en hebben ze de juiste hardheid bereikt. Als de worsten de droogkamers verlaten, zijn ze klaar om rechtstreeks bij uw bedrijf bezorgd te worden.

Drentse harde worst online kopen

De originele Drentse harde worst kunt u snel en eenvoudig online kopen bij Drentse Vleeswaren. Bestel voor een compleet aanbod worsten met verschillende smaken, zoals peper, kruidnagel en knoflook. Wilt u uw klanten naast harde worsten nog meer vleesspecialiteiten aan kunnen bieden? Breidt u assortiment uit met gegrilde gehaktballen uit oma's keuken, krokante schnitzels en warme worsten. Maak online uw keuze en uw bestelling wordt op het door u aangegeven adres bezorgd.