Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Drentse harde worst online bestellen

Drentse harde worst is een echt streekproduct en wordt ook wel kosterworst genoemd. U kunt deze originele ambachtelijk droge worst online bestellen bij Drentse Vleeswaren. Drentse Vleeswaren droogt de worst na het vullen op traditionele wijze. Hierdoor krijgt het worstvlees een karakteristieke smaak en is het lang houdbaar. De structuur en hardheid van de worsten zorgt voor een stevige beet en robuuste uitstraling. Harde worsten zijn in trek bij jong en oud en zullen onder uw klanten gretig aftrek vinden.


Drentse harde worst bestellen
 

Veelzijdige lekkernij

Droge ambachtelijke worsten zijn heerlijk bij de borrel of als hartig tussendoortje, maar smaken ook zeer goed in talloze gerechten. In stukjes gesneden is de worst erg lekker in salades, stamppot en pasta's of op een omelet. Mosterdsoep wordt een ware delicatesse met schijfjes Drentse harde worst. De harde worsten zijn in verschillende smaken online te bestellen. De smaak wordt o.a. bepaald door de toevoeging van kruiden en specerijen, zoals bijvoorbeeld kruidnagel, peper of knoflook. De worsten zijn ook in een pure naturelle variant verkrijgbaar.

Online bestellen

Wilt u uw assortiment uitbreiden met Drentse harde worsten? Bij Drentse Vleeswaren kunt u verschillende worstsoorten online bestellen. De worsten zijn in diverse formaten en hoeveelheden verkrijgbaar. Bestel voor een gevarieerd aanbod ook eens gegrilde gehaktballen of krokante schnitzels. Bekijk de assortimentslijst voor een volledig overzicht van alle ambachtelijke vleesspecialiteiten. Heeft u een keuze gemaakt? Uw bestelling wordt in overleg door heel Nederland bezorgd. Uiteraard is het ook mogelijk om het vlees zelf in Geesburg op te halen.