Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Gehaktburgers online bestellen

Hamburgers zijn al jaren zeer populair bij jong en oud. Niet verwonderlijk, want ze happen makkelijk weg en kunnen erg lekker zijn. Helaas zijn niet alle hamburgers even smakelijk. Goedkope hamburgers worden vaak gemaakt van vlees van een matige kwaliteit. Hierdoor is de smaak niet optimaal en kan de structuur erg droog zijn. Wilt u uw klanten echt lekkere hamburgers aanbieden? Kies dan niet voor goedkope evenementen hamburgers, maar bestel de gehaktburgers van Drentse Vleeswaren. Deze hamburgers bestaan uit 100% kwaliteitsgehakt en worden ambachtelijk bereid. Drentse Vleeswaren grilt de hamburgers waardoor de authentieke pure smaak van het vlees behouden blijft.
 

Gehaktburgers bestellen
 

Ambachtelijk assortiment

Drentse Vleeswaren heeft verschillende varianten van de ambachtelijke gehaktburger in het assortiment. Naast de heerlijke naturel hamburgers van 100 gram zijn er de boerenburgers XXL van 150 gram voor de grotere trek. Ook een echte topper is de gehaktburger van puur rundvlees. Deze hamburger wordt volgens speciale receptuur bereid. Hierdoor blijft het vlees sappig en mals, zoals het hoort te zijn. De gehaktburger van Drentse Vleeswaren heeft eigenlijk geen saus nodig. Wilt u toch een bijpassende saus? In de webshop kunt u een lekkere barbecuesaus van Heinz bestellen.

Bestel uw gehaktburgers eenvoudig online

Nemen u en uw klanten geen genoegen met vlees van B-kwaliteit? Met het ambachtelijk vlees van Drentse Vleeswaren haalt u kwaliteit in huis. Bestel de gehaktburgers of ander vlees uit het gevarieerde assortiment eenvoudig online. Drentse Vleeswaren beschikt over een eigen groothandel en heeft direct contact met u als klant. Hierdoor kunnen wij u persoonlijk de kwaliteit en service bieden die u zoekt. Neem voor meer informatie contact met ons op.