Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Gehaktballetje Bewust

 

Over het Gehaktballetje bewust

Wij hebben nieuw bij ons in het assortiment : “het gehaktballetje bewust”( of “gehaktballetje gezond”). Het Gehaktballetje bewust is een zeer gezonde rundvleesbal van 125 gram. Het gehaktballetje bewust is van 100% rundvlees. Wij verkopen dit product per 10 stuks vacuüm. Het Gehaktballetje bewust is zeker een aanrader om te proberen!

 

Wat zit er wel/niet in

Het magere Gehaktballetje is dus van 100% rundvlees. Dat is nog niet alles, het Gehaktballetje bewust is rijk van vezels en eiwitten. Ook zitten er veel verse groenten in het Gehaktballetje bewust zoals: Verse ui, paprika en prei. Het balletje bewust is ook compleet vrij van allergenen , (gluten) en E-nummers.

Wilt u toch gezond en lekker eten? Kies dan voor ons Gehaktballetje bewust!
 

Ambacht

Net als al onze andere producten, word ook ons balletje bewust op een ambachtelijke manier gemaakt. Namelijk met de hand. Nadat dat de balletjes bewust handmatig gedraaid zijn, worden deze in een speciale oven gegrild. Wij grillen het balletje bewust inplaats van wellen. Hierdoor blijven de vleessappen in de gehaktbal bewaard en is de smaak optimaal. Als ze klaar zijn, worden ze in de shock vriezer, snel afgekoeld en per 10 stuks vacuum getrokken voor een lange houdbaarheid.


Verkoop

Het Gehaktballetje bewust is ideaal voor horeca bedrijven, die zich willen onderscheiden. De vraag naar gezondere producten neemt steeds meer toe. De gehaktbal moet echter wel smaken. Daarvoor hebben wij het balletje bewust ontwikkeld. Het balletje bewust word vacuüm verpakt en bevroren aangeleverd. U kunt het Gehaktballetje bewust los serveren maar ook in een menu. Er zijn veel verschillende mogelijkheiden met het balletje bewust. Ik zal zeggen probeer het een keer uit. Een heerlijke gezonde gehaktbal, wie wil dat nou niet?!
 


                     Bestel Nu