Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Gehaktballen online bestellen

De gehaktbal is niet weg te denken uit de Hollandse keuken. Het eerste recept werd al in 1850 in een Nederlands kookboek beschreven. Drentse Vleeswaren borduurt sinds 1993 voort op traditionele recepten om de perfecte gehaktbal te bereiden. De ambachtelijke gehaktbal wordt niet geweld, maar gegrild. Dit geeft het vlees een karakteristiek uiterlijk en nog belangrijker, een authentieke smaak. Een gehaktbal van Drentse Vleeswaren is ieder moment van de dag een traktatie. Het vlees smaakt heerlijk als snack, bij de lunch, de warme maaltijd of als afzakkertje na het stappen.
 

Bekijk ons gehaktballen assortiment
 

Uitgebreid assortiment

Drentse Vleeswaren heeft een grote diversiteit aan gehaktballen in het assortiment. Naast de naturel gehaktbal is er een variant met extra pittige kruiden, met jus of met ui. Uien kunnen wat scherp smaken, maar door de bereiding in de oven krijgen ze een milde, licht zoete smaak. De ballen gehakt zijn vanaf 125 gram tot wel 300 gram verkrijgbaar. Voor een feestje of bij de borrel zijn de boeren party-ballen of de pittige boerenbrok een aanrader. Deze gehaktballetjes zijn wat kleiner van formaat en daarom perfect als borrelhapje of fingerfood.

Bestel uw gehaktballen eenvoudig online

Bestel de lekkerste gehaktballen eenvoudig online bij Drentse Vleeswaren. Op de assortimentslijst kunt u precies zien uit welk ambachtelijk vlees u kiezen kunt. Laat uw klanten bijvoorbeeld ook eens kennismaken met de gegrilde gehaktburgers, gepaneerde schnitzels of warme worsten. Uw bestelling wordt bezorgd op de locatie die u wenst. Zo zijn u en uw klanten altijd verzekerd van een goed stukje vlees. Neem contact met ons op voor meer informatie.