Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

De lekkerste gehaktballen met ui

Bent u opzoek naar een echt lekkere gehaktbal met ui, dan kunnen we u aanraden om de gehaktbal met ui van Drentse Vleeswaren te bestellen. Drentse Vleeswaren is een bedrijf dat al sinds 1993 als doel heeft om de lekkerste vleeswaren van Nederland te produceren. Door de jaren heen hebben we onze productiemethodes aangepast en verbeterd, om zo tot specialiteiten te komen die niet te weerstaan zijn. Net als onze andere producten kunt u deze bij ons eenvoudig online kopen.
 

Gehaktbal met ui bestellen
 

Online de lekkerste gehaktballen kopen

Er zijn meerdere verschillende manieren om gehakt te produceren. Veel bedrijven gebruiken hiervoor een methode waarbij het gehakt geweld wordt. Bij Drentse Vleeswaren hebben we er voor gekozen om ons gehakt juist te grillen. Er zijn meerdere redenen waarom we voor deze methode hebben gekozen. Om te beginnen blijft de echte gehaktsmaak beter behouden als er gegrild wordt. Zowel de vleessappen als de vleessmaak blijven dan namelijk behouden. Ook is het zo dat gehakt dat gegrild wordt een mooie grillafdruk krijgt en er zo nog smakelijker uitziet.

Kwaliteits gehakt van Drentse Vleeswaren

Bij Drentse Vleeswaren hebben we kwaliteit hoog in ons vaandel staan. Dit is te merken aan alle producten die wij u aan kunnen bieden. Onze gehaktballen met ui, maar ook onze boerengehaktballen en oma's gehaktballen in jus, zijn populair door het hele land. In heel wat voetbalkantines, horecagelegenheden en tankstations wordt genoten van onze vleeswaren. Dat u al onze producten online kunt kopen maakt de keuze voor Drentse Vleeswaren nog makkelijker!

Bestel eenvoudig een heerlijke gehaktbal met ui

Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van alle producten die u bij ons online kunt kopen. Zo wordt het natuurlijk wel heel erg makkelijk om onze gehaktballen met ui te bestellen! U vindt een duidelijke beschrijving van al onze verschillende specialiteiten, met daarbij een smakelijke foto. Voor meer informatie over onze producten kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.