Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Balletje Gemakkelijk

Balletje-Gemak 

Bent u op zoek naar een gemakkelijk te bereiden gehaktbal? Kies dan voor ons Balletje-Gemak! De 200 gram gehaktbal zit in een vacuümzak per stuk verpakt en omringd met 45 gram heerlijke jus-saus.
Eenvoudig vanuit de vrieser een ½ uur in heet water of 5 minuten in de magnetron.

Bereiding

Het Balletje-Gemak is zeer eenvoudig te bereiden. Bent u druk en wilt u snel iets klaarmaken, wat toch goed en lekker smaakt? Kies dan voor ons Balletje-Gemak. Vanuit uit de vriezer 5 minuten in de magnetron of een ½ uur in heet water en klaar is uw Balletje gemak.

Ideaal

Ons Balletje-Gemak is ook ideaal voor als u op de bouw werkt of met uw vrienden aan het vissen bent. U hoeft alleen een pannetje te hebben en kokend water. Zet het pannetje op doe er wat water en ons balletje gemakkelijk erin, wacht tot het water een poosje begint te koken. En klaar is het Balletje-Gemak!

Het Balletje-Gemak

Dus kort samengevat over het Balletje-Gemak. Een heerlijk eenvoudig warm te maken Gehaktbal kant en klaar in een vacuümzakje met jus-saus! U heeft een 200 gram gehaktbal met verse ui in een heerlijke kant en klare saus. Wij gebruiken een Jus-saus in plaats van jus, zodat de smaak optimaal is. De saus heeft natuurlijk een lekkere dikke binding. Ik zal zeggen probeer ons balletje gemakelijk nu!

 


  Bestel Nu!