Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

                                    Kip gehaktbal

Wij, van Drentse vleeswaren Geesbrug, hebben nu nieuw bij ons in het assortiment, de kip gehaktbal van 100% kippenvlees. Bij de kip gehaktbal zijn alleen wat smaakmakers toegevoegd om de smaak optimaal te krijgen. Onze kip gehaktbal weegt 125 gram. We leveren de kip gehaktbal diepgevroren aan in doosjes van 40 stuks. Wij krijgen een extra sappige en smakelijk kippen gehaktbal door puur kippen-dij te gebruiken.( ipv restvlees)

                                                                             Verkoop

Onze kip gehaktbal is al voor u gegrild, dus je kunt hem op veel verschillende manieren verkopen. De kip gehaktbal kunt u op een drukke dag verkopen vanuit de Jus-pan . Is het minder druk, dan kunt u hem simpel direct vanuit de vriezer opwarmen in de magnetron.   Veel van onze klanten gebruiken de kip gehaktbal ook voor hun berenhap. Extra smaak en kleur krijgt door de kippen gehaktbal te frituren. Er zijn dus veel mogelijkheden met de gehaktbal van 100% kippenvlees.

                                                                    Opkomst en prijzen

Omdat we de kip gehaktbal diepgevroren aanleveren hoeft u niet bang te zijn voor derving, de houdbaarheid van de gehaktballen is ongeveer 6 maanden. De bal is ook zeker in opkomst. Er zijn steeds meer mensen, die geen varkensvlees meer willen of mogen eten. Dan is onze kip gehaktbal een uitstekend alternatief. Voor de kip gehaktbal betaald u €42,68 voor 40 stuks. Dan zit u op 1,07 voor een bal van 125 gram. We leveren u franco aan bij een bestelling boven de €100,- (per 120 kip gehaktballen). Probeer onze kip gehaktbal eens uit zou ik zeggen!

                          Ook  op bestelling leverbaar zijn de partysnack van 45 gram en de Hamburger van 100gr. Beide van 100% kippen vlees