Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Drentse droge worst kopen

Wilt u droge worst kopen? Waar kunt u dit nu beter doen dan bij de beste worstenmaker van Nederland! Drentse Vleeswaren maakt droge worst op ambachtelijke wijze. De basis voor de harde worsten is varkensvlees van de hoogste kwaliteit. Aan het vlees worden diverse specerijen en kruiden toegevoegd om de heerlijkste smaken te creëren. Na de bereiding worden de worsten op traditionele gedroogd in de eigen droogkamers. Vanuit de droogkamers worden de harde worsten rechtstreeks bij u bezorgd, zodat u en uw klanten kunnen genieten van deze culinaire specialiteit.

Drentse droge worst bestellen
 

Verschillende smaakvarianten

Zoveel smaken, zoveel droge worsten. Drentse Vleeswaren heeft een gevarieerd aanbod worsten met een heel eigen smaak. Naast naturel heeft u de keuze uit worst met bijvoorbeeld kruidnagel, knoflook of peper. Bij kinderen en hun ouders zijn de zoeltjes erg in trek. Dit zijn pittige worstjes van een handzaam formaat. Zeer geschikt als hartig tussendoortje voor thuis, op school of onderweg. Ook populair is de Amerikaanse Beef-Jerky. Dit gedroogde vleesgerecht bestaat uit 100% biefstuk en is nu ook in verkrijgbaar in Drenthe.

Online bestellen

U kunt droge worsten in verschillende formaten en hoeveelheden kopen. Naast worsten heeft Drentse Vleeswaren ook diverse populaire vleessoorten in het assortiment, zoals gehaktballen en schnitzels. Maak uw keuze via de website en bestel online. Uw bestelling wordt bij een besteding vanaf 100 euro gratis door heel Nederland bezorgd. Drentse Vleeswaren levert voornamelijk aan supermarkten, horecabedrijven, benzinepompen, bedrijfskantines en verenigingen. Ook uw klanten maken we graag blij met heerlijke ambachtelijke vleesspecialiteiten.