Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Ambachtelijk vlees voor in de magnetron

U wilt heerlijke gerechten serveren aan de gasten van uw horecabedrijf, maar u heeft een te kleine keuken om deze gerechten klaar te maken? Drentse Vleeswaren heeft de oplossing: ambachtelijk vlees voor in de magnetron. U haalt het vlees uit de vriezer, u gebruikt de magnetron om het vlees te bereiden en u heeft binnen 5 minuten een complete en heerlijke maaltijd op tafel staan. 


Kant-en-klaar producten bestellen
 

Hoge kwaliteit vlees uit de kleine horecakeuken

Kant-en-klaar braadworst met currysausVeel mensen denken dat magnetronmaaltijden niet zo lekker zijn als verse maaltijden. Laat u de kant-en-klaar maaltijden echter bereiden door een echte vleesexpert, dan proeft u nauwelijks verschil. Drentse Vleeswaren is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het bereiden van de lekkerste vleesgerechten. Door onze jarenlange ervaring maken wij niet alleen heerlijke verse maaltijden, maar ook heerlijke maaltijden die uit de vriezer komen. Uw gasten proeven het verschil niet eens, simpelweg omdat wij precies weten hoe magnetronmaaltijden het best klaargemaakt moeten worden. 

Wij leveren verschillende soorten magnetronmaaltijden voor uw horecabedrijf. Denk hierbij aan gehaktballen met jus, maar ook aan rookworst met currysaus, curryworst met currysaus en kippendijen met beenhamsaus. Door ons grote assortiment magnetronproducten, kunt u helemaal zelf kiezen welke producten u wil serveren. Wilt u hen veel keuze geven bij het bestellen, dan legt u gewoon al onze kant-en-klaar producten in uw vriezer. 

Drentse Vleeswaren: voor alle horecabedrijven

Wij runnen een grote online groothandel met verschillende soorten vleesproducten. Grotere horecabedrijven kunnen een bestelling plaatsen in onze online shop, maar kleinere horecabedrijven uiteraard ook. Daarnaast leveren wij ook aan kantines, supermarkten en tankstations. Runt u een soortgelijk bedrijf, dan kunt u ook bij ons terecht om de beste ambachtelijke vleesproducten te bestellen. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag.