Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Drentse boerenworst

Drentse boerenworst is een populaire lekkernij die veel geserveerd wordt als borrelhap of als traditioneel en uniek broodbeleg. Snijd de worst in stukken en u heeft een heerlijk hapje voor bij de borrel of voor op de boterham. Bent u op zoek naar hoge kwaliteit Drentse boerenworst met een authentieke smaak? Dan bent u bij Drentse Vleeswaren aan het juiste adres. Drentse Vleeswaren is al jaren gespecialiseerd in het drogen van verschillende soorten worsten in de eigen drogerij, voor de beste smaak en de optimale textuur voor de vleeswaren. 
 

Drentse boeren-staaf bestellen
 

Drentse boerenworst van de hoogste kwaliteit

Drentse Vleeswaren is al vele jaren gespecialiseerd in het produceren van verschillende soorten harde worsten, die in de eigen drogerij tot de optimale textuur en smaak gedroogd worden. Bestelt u een Drentse boerenworst bij Drentse Vleeswaren, dan weet u zeker dat u een kwalitatief hoogwaardige worst krijgt. Deze worst heeft niet alleen de beste smaak, maar ook de juiste textuur voor een authentieke boerenworst uit Drenthe. Een droge worst die u overal bij kunt serveren en die u niet zomaar zal vergeten. 

Uw droge worst online bestellen bij Drentse Vleeswaren

Groothandel Drentse Vleeswaren heeft al 23 jaar ervaring in het drogen van verschillende soorten worsten. Bestelt u een droge worst bij Drentse Vleeswaren, dan weet u zeker dat u de hoogste kwaliteit kunt verwachten en bovendien optimaal geholpen wordt in het bestelproces. U bestelt uw worsten eenvoudig online, krijgt de Drentse worst na het online bestellen snel geleverd en profiteert altijd van de beste prijzen. 

Drentse Vleeswaren levert Drentse worsten voor in de supermarkt, maar ook voor in de kantine of voor de horeca. De groothandel van Drentse Vleeswaren heeft verschillende soorten worsten voor de supermarkt, kantine of horeca en kan ieder bedrijf de perfecte worsten leveren.