Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Drentse boeren worst bestellen

Drentse boeren worst is een populaire harde worst die volgens authentiek recept bereid en gedroogd wordt. De worst wordt vaak gebruikt als borrelhapje met een volle smaak en een stevige bite, maar smaakt ook heerlijk op de boterham. Zoekt u een goede groothandel met Drentse boeren worst voor uw supermarkt of horeca bedrijf? Bekijk dan het aanbod harde worsten van Drentse Vleeswaren. 


Drentse boeren-staaf bestellen
 

De Drentse worsten van Drentse Vleeswaren

Drentse Vleeswaren heeft al 23 jaar ervaring in het bereiden en verkopen van de lekkerste Drentse worsten. In de vele jaren dat Drentse Vleeswaren bestaat, heeft de groothandel voor droge worsten het aanbod flink uitgebreid. Wilt u een harde worst bestellen bij deze groothandel met eigen drogerij, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de naturel worst, de kruidnagel worst, de knoflook worst, de peperworst, de slagersworst, de zoeltjes worst en de beef jerky worst. Stuk voor stuk heerlijke droge worsten, die allemaal ambachtelijk geproduceerd worden en gedroogd worden in de eigen drogerij van Drentse Vleeswaren.

Hoge kwaliteit droge worsten eenvoudig online bestellen

Drentse Vleeswaren weet als geen ander hoe druk u het heeft als ondernemer met een eigen supermarkt of een eigen horeca bedrijf. Om ervoor te zorgen dat u uw harde worsten zo gemakkelijk mogelijk in huis kunt halen, biedt Drentse Vleeswaren de mogelijkheid tot het online bestellen van Drentse worsten. U geeft aan welke worsten u wil bestellen voor uw bedrijf, u betaalt de levering worsten snel en eenvoudig online en Drentse Vleeswaren zorgt ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk geleverd krijgt. En omdat Drentse Vleeswaren enkel vleeswaren van hoge kwaliteit produceert, weet u na het bestellen van uw worsten zeker dat u een hoogwaardig product krijgt.

Meer informatie over Drentse Vleeswaren

Meer weten over Drentse Vleeswaren? Neem dan contact met ons op.