Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Drentse boeren-staaf kopen

Een Drentse boeren-staaf is een ambachtelijke droge worst die volgens authentiek Drents recept bereid wordt. Het bereidingsproces van de worst draait niet alleen om de beste ingrediënten (waaronder vlees van de beste kwaliteit), maar ook om het juiste droogproces. Door de beste ingrediënten en het juiste droogproces met elkaar te combineren, krijgt de Drentse boeren-staaf een unieke smaak. 
 

Drentse boeren-staaf bestellen
 

Droge worsten in verschillende soorten, maten en smaken

Groothandel Drentse Vleeswaren is al jaren gespecialiseerd in het produceren van verschillende soorten worsten in de eigen drogerij. Afhankelijk van uw smaak, uw voorkeuren en uw budget, kunt u verschillende soorten worsten bij Drentse Vleeswaren bestellen. 

Kies bijvoorbeeld voor de harde worst met kruidnagel voor een worst met een unieke smaak, ga voor de worst met knoflook als u een liefhebber bent van een knoflookachtige smaak of neem een authentieke Zoeltjes worst om deze bijzondere en ambachtelijke smaak te proeven. Stuk voor stuk worsten van hoge kwaliteit en met een heerlijke bite, maar wel allemaal met een andere focus in de smaak. 

Drentse boeren-staaf kopen bij Drentse Vleeswaren: voor wie?

Drentse Vleeswaren is een groothandel met eigen drogerij die verschillende soorten Drentse worsten produceert en verkoopt. De worsten van Drentse Vleeswaren worden voornamelijk besteld door ondernemers, waaronder ondernemers met een eigen supermarkt of horeca ondernemers. Heeft u een eigen supermarkt, runt u een horeca bedrijf of bent u de manager van een kantine? Dan kunt u een kijkje nemen in het grote aanbod van Drentse Vleeswaren om uw favoriete droge worsten van hoge kwaliteit te bestellen.

Online bestellen bij Drentse Vleeswaren

Meer weten over het online bestellen van Drentse worst bij Drentse Vleeswaren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag door al uw vragen over het online bestellen te beantwoorden.