Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Drentse boeren staaf

De Drentse boeren staaf is een ambachtelijke Drentse worst die volgens authentiek recept bereid en gedroogd wordt. U kunt de worst in stukjes snijden en op uw brood doen, maar de droge worst is ook erg populair als borrelhap. Bent u op zoek naar Drentse worst die volgens authentiek recept in de beste eigen drogerij bereid is? Dan bent u bij Drentse Vleeswaren aan het juiste adres, want dit bedrijf verkoopt de beste harde worsten.


Drentse boeren-staaf bestellen
 

Ambachtelijke droge worsten volgens authentiek recept

Drentse Vleeswaren levert verschillende soorten ambachtelijke droge worsten die volgens authentiek recept gemaakt en gedroogd worden. Door het authentieke recept van de worsten te volgen en het droogproces op de juiste manier in te steken, is de smaak van de Drentse boeren staven optimaal. Daarnaast is de structuur van de worsten precies zoals u deze zou verwachten van de borrelhap: hard met een goede bite. 

Drentse Vleeswaren: een ervaren groothandel met eigen drogerij

Drentse Vleeswaren is een groothandel die al meer dan 23 jaar gespecialiseerd is in het maken, drogen en verkopen van verschillende soorten Drentse worsten. Bestelt u bij deze groothandel met eigen drogerij, dan weet u zeker dat u de beste kwaliteit geleverd zijn. Deze kwaliteit wordt niet alleen bepaald door de volle en authentieke smaak van de worsten, maar ook door de structuur van de borrelhap. 

U kunt uw worsten online bestellen bij Drentse Vleeswaren als u een kantine runt, een horeca bedrijf heeft of een supermarkt heeft en de worsten hier wil verkopen. Wij leveren verschillende soorten harde worsten, die in iedere supermarkt en ieder horeca bedrijf verkocht kunnen worden.

Contact met Drentse Vleeswaren

Meer weten over het online bestellen van worsten bij Drentse Vleeswaren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag.