Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Ambachtelijke rookworst 

Ambachtelijke rookworst

De winter komt er weer aan dus het is weer tijd voor een heerlijke ambachtelijke rookworst. Onze rookworst word op de ambachtelijke manier gerookt, zodat u de rookaroma echt kunt proeven en ruiken. De ambachtelijke rookworst word gerookt op beukenhout. Met de rookworst van Drentse Vleeswaren kunt u zich als ondernemer kwalitatief onderscheiden.
 

Verkoop 

De tijd van de rookworst komt er weer aan, dus wacht niet langer! Bij Drentse Vleeswaren heeft u 10 ambachtelijke rookworsten van 120 gram voor maar 9,95,- euro exclusief btw. Wilt u de ambachtelijke rookworsten gaan verkopen? Dan krijgt u een steamer in bruikleen van ons. Maak nu gebruik van onze aanbieding! 

 

Steamer

 
De steamer zorgt ervoor dat de ambachtelijke rookworst op de lekkerste temperatuur blijft, en gelijk kan worden geserveerd. De ambachtelijke rookworst kan zo vanuit de vriezer de steamer in. De steamer is makkelijk te gebruiken en schoon te maken. Het bevordert de verkoop van de Ambachtelijke rookworst sterk. Net als bij de rookworst kunt u de steamer ook gebruiken voor onze Curry-Braadworst.   
 
 

Advies

Onze Ambachtelijke rookworst is heerlijk, als snack, tussen een broodje, bij een stamppot of in de soep. De worst zorgt ervoor dat de smaak verfijnd. Net als de rookworst kunt u onze Kruidnagel Verse Worst en Curry-Braadworst ook door de soep doen of bij de stamppot serveren. Dus wacht niet langer en probeer een van onze ambachtelijke producten!
 

Overige producten 

Niet alleen de ambachtelijke rookworst is lekker in de winter bij soep of stamppot. Probeer ook onze andere Ambachtelijke producten, o.a. :
Curry-Braadworst
Kruidnagel Verse Worst 
Gehaktballen 
Hamburgers 
Cowboyvlees