Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Filter op categorie

Filter op prijs

t/m

Nagelhout, Beef Jerkey en Kippeling

foto weergavelijst weergaveAuthentiek gegrild vlees van Drentse Vleeswaren

Drents Vleeswaren is de specialist in het maken van diverse soorten vleeswaren. Al 23 jaar maken wij voor u de heerlijkste vleeswaren doordat onze producten nog op authentieke wijze bereid worden. Onze producten worden namelijk dagelijks gegrild. Door het grillen blijft het vlees lekker sappig en behoudt het zijn heerlijke grill-smaak in tegenstelling tot veel vleeswaren die geweld worden in water.

Broodjes Warm Vlees

Drentse Vleeswaren heeft een uitgebreid assortiment in vleeswaren. Een van onze specialiteiten is ons broodje 'warm vlees'. Dit zijn de toppers uit ons assortiment. We leveren niet alleen broodjes met warme beenham maar ook met warm cowboy-vlees. Dit is afkomstig van de varkensnek en heeft een heerlijke smaak. Het staat namelijk 24 uur in de marinade en wordt daarna in een speciale oven gegrild. Voor 50 gram kant en klaar cowboyvlees, heb je 100 gram vlees nodig. Het wordt geserveerd met beenham saus. Deze combinatie maakt het echt de moeite waard om een keer te proberen.

Uiteraard is het mogelijk om diverse hoeveelheden warm vlees te bestellen. Zo kunt u de beenham in porties van 1 kg of 500 gram bestellen. Ook zijn de broodjes bij ons leverbaar. Daarnaast zijn nog verschillende andere producten en losse bijproducten te koop. Ons gehele assortiment is online te bekijken. Wij leveren voornamelijk aan benzinepompen, verenigingen, bedrijfskantines en de horeca.

Online bestellen

Drents Vleeswaren heeft een eigen webshop waar u gemakkelijk en snel uw bestellingen kunt doorgeven. Al onze producten zijn online te bestellen. Ook kunt u hier onze broodjes warm vlees online bestellen. Wanneer u onze producten online bestelt kunt u zelf bepalen welke dag het geleverd worden en bovendien wordt het gratis geleverd van € 100,00. Wij staan voor u klaar om uw online bestellingen zo snel mogelijk voor u te verwerken. Wij zien u graag in onze webshop!