Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Zoeltjes online bestellen

Het zoeltje is het kleine broertje van droge harde worsten zoals peperworst en kosterworst. Het Drentse worstje is klein van formaat, maar groots van smaak. Hierdoor is het zoeltje ideaal als borrelhapje, traktatie in de broodtrommel of pittig knabbelworstje voor onderweg. Kinderen vinden het worstje erg lekker, maar ook hun ouders genieten van de karakteristieke smaak. Drentse Vleeswaren maakt het zoeltje op ambachtelijke wijze volgens een traditioneel recept. De worstjes worden na het stoppen gedroogd in de droogkamer. Na 3 dagen drogen, zijn de worstjes perfect van smaak en hebben ze de juiste hardheid bereikt.


Bekijk ons zoeltjes assortiment
 

Verschillende varianten

Het zoeltje is van oorsprong naturel van smaak, maar is ook erg lekker met een toevoeging van knoflook of kruidnagel. In Groningen is vooral de variant met kruidnagel erg populair, omdat Groningers dol zijn op deze specerij. Een zoeltje is recht van vorm en weegt 30 gram per stuk. Bij Drentse Vleeswaren is het ook mogelijk om een bakje met in stukken gesneden worstjes te bestellen. Voor grootverbruikers is er een bulkverpakking van 1 kilo. Combineer voor een compleet aanbod de zoeltjes met bijvoorbeeld peperworst en de boeren-staaf. Drentse Vleeswaren heeft handige displays beschikbaar om de verschillende rechte worsten mooi te presenteren voor de verkoop.

Bestel uw zoeltjes eenvoudig online

Zoeltjes en andere harde worsten bestelt u eenvoudig in de webshop van Drentse Vleeswaren. Wilt u ook graag een handig display voor de verkoop? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bestel naast harde worsten ook eens warme worsten of de populaire gegrilde gehaktballen. Drentse Vleeswaren zijn u en uw klanten graag van dienst met ambachtelijk vlees van topkwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie.