Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Zoeltjes bulkverpakking bestellen

Zoeltjes zijn droge worsten uit Drenthe die niet alleen geliefd zijn in deze provincie, maar ook veelvuldig gegeten worden in de rest van het land. Voor kleine eters zijn er de kleine verpakkingen van Drentse Zoeltjes, maar grote eters kunnen ook bij Drentse Vleeswaren terecht voor het aanschaffen van hun portie droge worsten. Zij kopen een Zoeltjes bulkverpakking van een kilo, die ze helemaal alleen of met hun vrienden, familie of collega's op kunnen snoepen. 


Zoeltjes bulkverpakking bestellen
 

Een bulkverpakking Drentse Zoeltjes: ook ideaal voor in de horeca

Een bulkverpakking Drentse Zoeltjes is niet alleen aantrekkelijk om te verkopen in de supermarkt, maar is ook uitermate geschikt voor in de horeca. Bent u horecaondernemer en een groot liefhebber van deze Drentse worsten? Dan kunt u de Drentse Zoeltjes online bestellen en vervolgens op de borrelplank van uw hotel, restaurant of café leggen. Door een bulkverpakking aan te schaffen, heeft u altijd genoeg Zoeltjes in huis om borrelplanken te vullen. En omdat de Zoeltjes uit de bulkverpakking van kleiner formaat zijn dan de standaard droge worsten, zijn de worsten ideaal voor op de borrelplank met kleine hapjes. 

Drentse Vleeswaren: Zoeltjes volgens authentiek recept

Horeca en supermarkt groothandel Drentse Vleeswaren produceert en droogt zelf de Drentse Zoeltjes in het aanbod. Bij het produceren van de Zoeltjes wordt altijd een authentiek recept aangehouden, de Drentse worsten worden ambachtelijk bereid door de beste vakmannen en vakvrouwen en tot slot worden de worsten in de eigen drogerij gedroogd. Door alles zelf te doen, kan Drentse Vleeswaren het productieproces helemaal onder controle houden en zo ook de optimale kwaliteit voor de worsten garanderen. 

Drentse worsten van de beste kwaliteit online bestellen bij Drentse Vleeswaren

Wilt u Drentse worsten van de beste kwaliteit online bestellen? Dan bent u bij deze groothandel met eigen drogerij aan het juiste adres voor een bulkverpakking Zoeltjes.