Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Drentse Zoeltjes online bestellen

Drentse Zoeltjes zijn ambachtelijke en authentieke worstjes die al vele jaren in Drenthe geproduceerd worden. De worstjes hebben een naturel smaak en zijn hierdoor erg geliefd onder zowel jonge als oude liefhebbers van worst. Een toegankelijk worstje, die uitermate geschikt is voor diverse gelegenheden als borrels, feestjes en ga zo maar door.


Drentse zoeltjes bestellen
 

Drentse Zoeltjes: perfect voor onderweg

Drentse Zoeltjes is Drentse worst met een gewicht van 30 gram. Door de kleine omvang van de worstjes, is deze droge worst ideaal om mee te nemen in de auto, in het vliegtuig, in de trein of op de fiets. Kinderen zijn er dol op en omdat de droge worsten goed vullen, is de honger snel en voor langere tijd gestild met deze Drentse worst. Overigens niet alleen geliefd onder kinderen, maar ook onder vele volwassen liefhebbers van harde, Drentse worsten volgens ambachtelijk recept.

U kunt de Drentse Zoeltjes van Drentse Vleeswaren bestellen om in de supermarkt te verkopen, maar ook om in een horeca bedrijf te gebruiken als lekker hapje voor tussendoor. De droge worsten misstaan zeker niet op een borrelplank met meerdere harde worsten!

Drentse Vleeswaren: uw Drentse Zoeltjes expert

Drentse Vleeswaren is al 23 jaar gespecialiseerd in het produceren en verkopen van de lekkerste harde worsten. Vindt u het belangrijk om de beste kwaliteit worsten in huis te halen, dan schaft u de worsten van deze groothandel met eigen drogerij aan. Door de worsten van Drentse Vleeswaren online te bestellen voor uw horeca bedrijf of supermarkt, haalt u gegarandeerd de beste kwaliteit worsten in huis.

De worsten van Drentse Vleeswaren

De worsten van Drentse Vleeswaren worden altijd volgens ambachtelijk recept gemaakt en in de eigen drogerij op authentieke wijze gedroogd. Het eeuwenoude recept van de groothandel garandeert de lekkerste smaak, maar ook de juiste textuur.