Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Drentse Zoeltjes kopen

Drentse droge worsten zijn er in allerlei soorten en maten. Een populaire droge worst die volgens authentiek Drents recept bereid wordt, is het Drentse Zoeltje. Drentse Zoeltjes zijn vrij kleine en dunne droge worsten met een naturel smaak en een lekkere bite. Populair in uw supermarkt, maar ook zeker aantrekkelijk op de borrelplank van uw horeca bedrijf. 


Drentse zoeltjes bestellen
 

Drentse Zoeltjes kopen: waarom?

U kunt meerdere redenen hebben om Drentse Zoeltjes aan te schaffen. Ten eerste is het worstje ideaal voor kinderen, simpelweg omdat de Drentse worst vrij klein is en een naturel smaak heeft die door de kids gewaardeerd wordt. Zeker voor onderweg is het worstje ideaal, bijvoorbeeld in de vorm van een lekkere snack in de auto, in het vliegtuig of in de trein. 

Een andere reden om Drentse Zoeltjes te kopen, is om deze worstjes opnieuw te verkopen in de supermarkt. De worsten zijn erg populair en worden goed verkocht, ook als u de worsten in grotere verpakkingen aanbiedt in uw winkel.

Tot slot kunt u Drentse Zoeltjes online bestellen om deze worsten op een borrelplankje in uw horeca bedrijf te leggen. De worstjes zijn erg geliefd en goed te combineren met andere borrelhapjes, waaronder andere Drentse worsten, bitterballen en kaas.

Drentse Vleeswaren: de lekkerste Drentse Zoeltjes

Drentse Vleeswaren staat bekend om het produceren en verkopen van de allerlekkerste Drentse Zoeltjes. De worsten van deze groothandel worden in de eigen drogerij gemaakt en gedroogd, waardoor de hoogste kwaliteit optimaal gerealiseerd kan worden. Kiest u voor het online bestellen van Drentse Zoeltjes bij deze groothandel met eigen drogerij, dan weet u zeker dat u in de beste kwaliteit investeert.

Online aanschaffen van Drentse Zoeltjes

Meer weten over het online aanschaffen van Drentse Zoeltjes bij Drentse Vleeswaren? Neem dan contact op met deze horeca en supermarkt groothandel.