Het adres voor groothandel vleeswaren | Wilt u meer informatie? Bel: 0524 291641 home over ons klantenservice contact inloggen

Drentse Zoeltjes bestellen

Drentse Zoeltjes zijn worsten die al vele jaren volgens authentiek recept geproduceerd worden. Het gaat om droge worsten, die volgens ambachtelijke recepten gemaakt worden en vervolgens in professionele drogerijen helemaal gedroogd worden. Het resultaat? Een droge worst met een authentieke en unieke smaak en een lekkere bite. 


Drentse zoeltjes bestellen
 

Drentse Zoeltjes: erg geliefd onder kinderen

Drentse Zoeltjes zijn over het algemeen stukken kleiner dan andere Drentse worstjes en dit maakt de worsten ideaal voor jongere liefhebbers van vlees. Daar komt nog bij dat de droge worsten een vrij naturel smaak hebben, waardoor kinderen de worsten erg lekker vinden en prima kunnen verdragen. De wat meer pittige worsten zijn vaak niet zo geliefd onder kinderen, maar met Drentse Zoeltjes maakt u iedereen blij. Overigens niet alleen kinderen, maar ook volwassenen met een voorliefde voor Drentse worsten. 

U kunt deze verpakking Drentse worst onder andere kopen voor in de supermarkt, maar ook voor uw horeca bedrijf. Voor de horeca is deze worst bijvoorbeeld lekker om op een borrelplankje te leggen, terwijl supermarkten de worst wederverkopen aan hun klanten. 

Drentse Vleeswaren: uw favoriete worsten online bestellen

Drentse Vleeswaren is gespecialiseerd in het produceren en drogen van verschillende soorten harde worsten. Het is niet alleen een groothandel, maar het bedrijf heeft ook een eigen drogerij om de lekkerste worsten op de juiste manier te drogen. Ideaal voor ondernemers die de beste kwaliteit voor een lage prijs willen, want de worsten van Drentse Vleeswaren zijn van hoge kwaliteit en worden voor een aantrekkelijke prijs aangeboden. Ook als u een groot aantal worsten wil bestellen, bent u bij Drentse Vleeswaren aan het juiste adres. 

Contact met groothandel Drentse Vleeswaren

Meer weten over het online bestellen van de Drentse Vleeswaren worsten? Neem dan contact met op, want deze groothandel met eigen drogerij helpt u graag.